Freelance opdracht: Data Analist
Rowica Services BV
Schiedam, , Nederland

Bedrijfsprofiel
Data Analist


col-narrow-left

Geplaatst

12.01.2018

Categorieën

Overige diensten

Inzet

Fulltime
col-narrow-right

Uurtarief

Locatie

Amsterdam, NH

Aantal views

64
col-wide

Omschrijving opdracht

Rowica is voor een klant van haar op zoek naar een ervaren Data Analist.
 
De opdracht:
Ben jij toe aan of op zoek naar een nieuwe uitdaging met verantwoordelijkheid en afwisseling in een dynamische omgeving? Dan kan je bij onze klant de gemeente Amsterdam aan de slag als Data Analist. De unit Informatie en Bedrijfsvoeringsondersteuning is binnen Werk Participatie en Inkomen (WPI) van de gemeente o.a. verantwoordelijk voor de niet-financiële informatievoorziening. In de afgelopen jaren zijn binnen de RVE's en de afdelingen meerdere collega's met data bezig. Het is tijd om het gebruik van data naar een hoger niveau te tillen; scherpe interpretatie hoe uit de beschikbare data WPI op een meer efficiënte wijze haar processen kan inrichten, hoe vanuit afdelingen meer ketenoverstijgend gekeken kan worden.

Als data analist ben je belast met het verzamelen van data vanuit de systemen en het maken van analyse op deze data. Je ondersteunt de manager van de afdeling Informatie en Bedrijfsvoeringsondersteuning en de afdelingshoofden bij het analyseren en verbeteren van bestuurlijke informatieverzameling en -voorziening (Business Intelligence en Data Analyse). Verder zorg je voor overzicht en samenhang binnen de informatiehuishouding. Ook werk je samen met collega's die zich bezighouden met data, om te komen tot verbetervoorstellen aan afdelingshoofden.

Kortom; jouw aandeel gaat het verschil maken.

Gezocht profiel

De eisen:
Wij zoeken een stressbestendige, resultaatgerichte en communicatief vaardige persoonlijkheid met een HBO/WO werk- en denkniveau. Je bent zowel een teamplayer als iemand die zelfstandig zijn taken kan uitvoeren. Verder heb je kennis van de ontwikkelingen op het gebied van sociale zekerheid. Ervaring met Raak of andere ICT programma’s binnen de gemeentelijke overheid is/zijn gewenst. Verder heb je in de afgelopen 5 jaar ervaring opgedaan binnen de overheid als data analist. Het toepassen van data en proces analyse binnen bedrijfsvoering processen is dan ook een eis. Op het gebied van Business Intelligence ben jij een ster. Enige werkervaring binnen de gemeente Amsterdam of WPI is een pré. Tenslotte is ervaring met het werken in een multidisciplinair team (ICT, financiën, primaire processen en bedrijfsvoering). Ben jij een spin in het web met gevoel voor prioriteiten? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!